T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ISPARTA / SENİRKENT - Senirkent Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haberler

Nis

       "Eğitimin Niteliğini Geliştirme Projesi" (ENGEP) kapsamında,2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Ortaokulumuzda ''32 Şair 32 Şiir Etkinliği'' şiir dinletisi düzenlenmiş ve öğrencilerimiz ezberledikleri şiirlerini en iyi şekilde okumuşlardır. Dereceye giren öğrencilerimiz okulumuz tarafından ödüllendirilmiştir.

Mrt

OKULUMUZ 11 VE 12.SINIF ÖĞRENCİLERİ MESLEKİ UYGULAMA VE HİTABET DERSLERİ SEBEBİYLE CAMİDE VAAZ PERFORMANSLARINI SERGİLEDİLER.

Mrt

 

21 MART NEVRUZ BAYRAMI OKULUMUZ BAHÇESİNDE ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMIYLA KUTLANDI. TARİH ÖĞRETMENİMİZ NEVRUZ BAYRAMI İLE İLGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE BİLGİLENDİRME KONUŞMASI YAPTI.

Mrt

 

ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU SABIR KONULU PANO VE VİDEOMUZ ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDA İLGİYLE KARŞILANDI.

Mrt

SENİRKENT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU İLÇE PROGRAMIMIZ BAŞARIYLA SERGİLENDİ. GÖREVLİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

1-7 Mart Deprem Farkındalık Haftası'nda okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine  "Afet Farkındalık Eğitimi " videosu izletimiştir.

Ock

GÜZEL BİR DÖNEMİN SONUNA GELDİK. KAHVLTI ETKİNLİĞİMİZİN ARDINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE KARNELERİNİ DAĞITARAK 1.DÖNEMİ TAMAMLAMIŞ OLDUK.

Ock

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ VE DR TAHSİN TOLA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI

Ock

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASINDA ÖĞRECİLERİMİZLE FİLM VE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ YAPILMIŞTIR.

Ock

Ock

12/01/2024 Tarihinde Hain Terör Saldırısı Sonucu Şehit Olan Askerlerimiz İçin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Katılımlarıyla Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Akabinde Kur'an Tilaveti Yapıldı.

Ock

Okulumuz İl Düzeyindeki Mesleki Yarışmalarda Kız Ortaokul Kur'an Okuma, Kız Lise Kur'an Okuma, Ortaokul Ezan Okuma ve Lise Hutbe Okuma Yarışmalarında Başarıyla Temsil Edilmiştir.

Ara